Rólam mondták

Kicsit úgy éreztem magam az asztrológiai elemzés során, mintha meztelen lennék. Döbbenetes volt, hogy az asztrológiai ábrámból Tamás mennyire pontosan leírta a személyiségemet, az engem folyamatosan foglalkoztató problémákat, a múltam bizonyos epizódjait. Olyan dolgokra világított rá, melyekre én csak több évtizedes önismereti munkát követően ébredtem rá.

Az általam feltett kérdésre is választ kaptam, sőt olyanokra is, amiket meg sem kérdeztem. Több a jövőben várható magánéleti és más természetű változásra felhívta a figyelmemet.
Ahogy ezek a változások megtörténnek, mindenképpen vissza fogok térni hozzá, hiszen az elemzése segítségével jóval tisztábban látok.

A legintelligensebb asztrológus, akivel valaha találkoztam. Kérdései egy érdeklődő, segítőkész barát kérdéseiként hangzanak, aki előtt könnyű megnyílni.  Megállapításai, jövőbeli tendenciákról adott információi segítenek, hogy békébe kerüljünk sorsunkkal, önmagunkkal. Csak ajánlani tudom!

Tamás nagyon felkészült, igényes és alapos, ugyanakkor finom és érzékenységgel és intuitívan elemez, ami különösen élvezetessé teszi a vele való beszélgetéseket. Az abszolút laikus számára is érthetően és egyszerűen fogalmaz, semmi kétséget sem hagyva afelől, hogy az asztrológia valóban nem hitkérdés.

Az egyik legmeggyőzőbb tapasztalatom vele kapcsolatban az, amikor egy alkalommal jelezte, hogy a következő születésnapomtól az azt követő születésnapomig terjedő év meghatározó tapasztalata/eseménye lehet az anyaság. Nem igazán tudtam mit kezdeni ezzel az információval, mert sosem foglalkoztatott a gyerekkérdés, és az élethelyzetem sem ebbe az irányba mutatott. Aztán a legnagyobb döbbentemre és teljesen váratlanul néhány hónap múlva teherbe estem… Engem nagyon meggyőzött. Egyszerűen profi :)

Szia Tamás,

Nem tudom, emlékszel-e hogy kb. ezer éve a közös munkahelyünkön készítettél nekem horoszkópot, amiben azt láttad, hogy negyvenéves koromban történni fog velem valami egészen nagyszabású dolog, ami kihat majd az egész életemre. Akkor kétkedtem, és nem nagyon értettem a dolgot, nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget. De most azt szeretném neked üzenni, hogy igazad volt és fantasztikus, hogy tényleg előre lehet látni bizonyos eseményeket. Ugyanis három hónappal a negyvenedik születésnapom előtt született meg a kisebbik fiam. Szóval köszi, így utólag nagyon elgondolkodtató és érdekes ez a történet.